Web Analytics

3 Bed Villa For Sale, Balsicas, Murcia, Spain

  • Bed 3 / Bath 3
  • €250,000

Make AN Enquiry

KEY FEATURES

Property Type
Villa
Town
Balsicas
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Plot/Unit
2000 sq m
Build/Unit
200 sq m
Swimming Pool
Yes
Price
€250,000
Reference
595138
< Back to search results
Interested in this property? Book a viewing now
Rymlig och ljus 3 sovrum, 3 badrum, villa på 200m2, med pool, till salu i Los Infiernos, Murcia.Fastigheten har 2 sovrum och 2 badrum i huvudbyggnaden och separat gästboende med 1 dubbelrum och eget badrum. Det stora sovrummet har eget badrum och skjutbara glasdörrar med direkt tillgång till terrassen och poolen. Det finns ett modernt, fullt utrustat kök med öppen planlösning och ett L-format vardagsrum med vedkamin, matplats och glasdörrar som leder till terrassen. Bredvid sovrummet finns ett kontor / arbetsrum som för närvarande används som ett 4: e sovrum. På framsidan av fastigheten finns en rymlig inglasad vinterträdgård som ger en utmärkt extra matsal och sittgrupp med utsikt över poolen och trädgården.
Villan har massor av uteplats och olika sittplatser för att få ut det mesta av det fantastiska klimatet och de varma soliga dagarna. Den inhägnade tomten på 2.000 m2 har elport, ingångsparkering, en 12 X 6 pool och en attraktiv trädgård i medelhavsstil. Terrassen vid poolen har en stor markis som ger skuggiga sittplatser på sommaren och ger ett härligt område för uteservering. Bredvid köket och nås av en sidodörr är en bakre uteplats med en annan uteservering och ett utomhus sommarkök.
Trädgården är helt privat och förbises inte. Det finns ett tegelbyggt rum för förvaring av trädgårdsutrustning. Trädgården har blandad plantering med några fruktträd och för närvarande ett område med upphöjda sängar som överlämnats till en mängd grönsaker. Fastigheten har ett larmsystem och engelsk satellit-TV och säljs fullt möblerat. Denna underbara villa är redo att flytta in till allt som behövs för att göra ett underbart bekvämt hem.
Beläget bara några minuter från motorvägen, 10 minuter från San Javier 10 minuter till Balsicas tågstation och 15 minuter till stranden ..
Request a Viewing
Get in touch with us and find out more

Please note that Girasol Homes will use the above details to contact you only. By submitting this form, you confirm that you agree to our website terms of use, our privacy policy and consent to cookies being stored on your computer.

property alert