Web Analytics

7 Bed Villa For Sale, Sol De Mallorca, Balearic Islands, Spain

  • Bed 7 / Bath 8
  • €2,460,000

Make AN Enquiry

KEY FEATURES

Property Type
Villa
Town
Sol De Mallorca
Bedrooms
7
Bathrooms
8
Plot/Unit
1575 sq m
Build/Unit
630 sq m
Price
€2,460,000
Reference
CM1906
< Back to search results
Interested in this property? Book a viewing now
Villa Martina maakt deel uit van ons ontwerp- en bouwprogramma. Het wordt een luxe villa met 7 slaapkamers en 8 badkamers met een oppervlakte van 760m2 inclusief een overdekt terras van 130m2 plus een kelder / wijnkelder.

Onze grote executive villa met 7 slaapkamers heeft veel functies, waaronder een open atrium met dubbele hoogte in het midden van het pand en een galerij die uitkijkt op de formele eetkamer vanaf de eerste verdieping waar 4 slaapkamers zijn met allemaal een eigen badkamer.

De ruime woonkamer komt uit op het terras bij het zwembad met zijn watervalfunctie die naar beneden valt in een L-vormig zwembad.

Een extra lounge of chill-out ruimte is te vinden bij de ingang van de villa en leidt naar de grote Italiaans ontworpen volledig ingerichte keuken en een eethoek waar zich een bijkeuken bevindt.

2 slaapkamers met eigen badkamer plus een extra slaapkamer en familie badkamer bevinden zich ook in een slaapkamer vleugel op de begane grond.

Gedeeltelijk overdekte balken terrassen, glazen balustrades en andere ontwerpen kunnen allemaal toevoegt worden.

** Herontwerp en aanpassing is altijd mogelijk.
Request a Viewing
Get in touch with us and find out more

Please note that Girasol Homes will use the above details to contact you only. By submitting this form, you confirm that you agree to our website terms of use, our privacy policy and consent to cookies being stored on your computer.

property alert